Povestea KREW Coffee 

Povestea KREW Coffee a început în 2018, cu ideea de a deschide, în centrul Rădăuțiului o cafenea care să permită consumatorilor să se bucure de o cafea cu o aroma extraordinară și emblematică. Însă, până la momentul deschiderii, fondatorul testează acasă, timp de un an diferite sortimente de cafea până ajunge să descopere combinația perfectă pentru ceea ce este și astăzi „House Blend Krew Coffee”.

Pasiunea pentru echitație a membrilor familiei, noblețea și devotamentul cailor au inspirat la crearea logo-ului.

Inspirat din arta cafelei și cu ajutorul experienței căpătate în urma cursurilor de barista, fondatorul decide să înființeze un nou concept prin care să le permită clienților să-și savureze cafeaua preferată fără să iasă din mașină. Așa se înființează în 2019 primul drive-thru care câștigă tot mai multă popularitate. De atunci, Krew Coffee oferă clienților același gust autentic al cafelei, în fiecare zi, dar și o experiență memorabilă. Experiența acumulată de la un campion mondial în prăjirea cafelei îl inspiră pe fondator să inoveze constant și să creeze noi produse de înaltă calitate, cu diferite arome. Fie că e vorba de meniu sau de băuturile Krew, fondatorul își propune să aducă în fața clienților o varietate de produse, calde sau reci, cu gust deosebit, care să fie servite într-un mod impecabil. 

Din dorința de a satisface cu profesionalism cât mai multe dintre nevoile clienților, s-a născut lanțul de cafenele drive-thru. Conceptul lanțului de cafenele coffe point stă la baza strategiei de a crea o comunitate bazată pe conexiuni umane, în care membrii împărtășesc aceleași valori și principii. 

Astăzi, Krew Coffee este prezent în 10 orașe și oferă un meniu complet de cafele cu textură cremoasă dar și alte produse pe baza de cafea, si nu numai. Se pot servi și sandwich-uri, precum și numeroase produse de patiserie. Obiectivul echipei Krew Coffee este să-și depășească limitele și să exceleze în satisfacerea cerințelor tuturor clienților. 

Krew Coffee este într-o misiune de a răspândi brandul în diferite locații, pentru a conecta cât mai mulți oameni la cultura companiei. Dacă vrei să beneficiezi de avantajele și notorietatea pe care ar putea să ți le ofere brand-ul Krew Coffee, aplică pentru franciză și devino partener. Pentru a descoperi aroma și intensitatea sortimentelor de cafea concepute pentru companii, contactează echipa Krew și solicită o degustare în Showroom!